Tuesday, January 07, 2014

Set KURUS SHAKLEE Gabungan Produk Hebat

Bercakap pasal SET DIET SHAKLEE, saya rasa tidak asing lagi d kalangan FB sbb SET DIET TERLARIS, SELAMAT, HALAL & DIJIAMIN. Set DIET SHAKLEE terdiri dari 3konsep yang berbeza iaitu BAKAR, BUANG & BINA. Gabungan 3 supplement asas ini, jika diambil secara konsisten memang memberi kesan yang sangat menggembirakan. Walaupun Lecithin & Alfafa sangat terkenal untuk menguruskan badan, namun jika anda betul-betul komited ingin menguruskan badan, silalah ambil tiga produk di bawah ya.. Bagi ibu yang menyusukan anak, sila dapatkan konsultasi dari saya produk mana yang sesuai untuk anda ya..


1-BAKAR (LETCIHIN/OMEGA GUARD)
▪LETCIHIN 》Berfungsi untuk memecahkan lemak2. LETCIHIN dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak....dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah...dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. LETCIHIN tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.
▪OMEGA GUARD 》Ia bantu kurangkan selera makan, kurangkan pengeluaran insulin untuk hadam gula dari makanan. Jadi, badan terpaksa keluarkan simpanan lemak untuk tenaga.Betul, Allah jadikan semua benda ada kegunaan, Dalam omegaguard Shaklee ada omega 3, 6 dan banyak lagi. Khasiatnya pada anda ialah menghalang pembentukan lemak, ya anda boleh kurus kalau makan OMEGA GUARD. Slim melim gorgeous gitu.
Kurangkan selera makan. Kurangkan hormon serotonin punca kita rasa lapar.
Kesihatan jantung. Kenapa? Ia halang pemendapan lemak pada dinding jantung. 
Tiada pencemaran logam berat Seperti merkuri dan plumbum. Bukan dari sumber hati ikan. Sebab apa? Minyak ikan kan diproses dari hati. Hati ni tempat pengumpulan racun.
Dibuat dari minyak ikan berkualiti tinggi. Superb.

2-BUANG (HERBA-LAX@ALFAFA)
■Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.
Apa yang sesuai untuk detox adalah HERBA-LAX atau ALFAFA. Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba ALFAFA dan HERBA-LAX sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. Saya tidak syorkan HERBA-LAX pada ibu2 yang menyusukan anak kerana bimbang jika kesannya akan dapat pada anak. 
Untuk detoks, anda boleh pilih samada ALFAFA atau HERBA-LAX.. ikut bajet anda.

3-BINA (ESP@CINCH)
■Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%. Protein juga mengelakkan berlakunya diet yo-yo, sekaligus menghalang semula kenaikkan berat badan dengan mudah. Untuk protein terbaik, anda boleh memilih samada CINCH SHAKE atau jika anda ibu yang menyusukan anak, jangan ambil CINCH SHAKE ni, tapi gantikan dengan Energizing Soy Protein (ESP). (ESP juga membantu mempercepatkan penghasilan susu badan)


°•○●Gabungan ketiga-tiga produk ini sangatlah berkesan dan saya percaya anda mampu mencapai berat badan yang anda inginkan, dengan syarat.. anda mestilah menjaga pemakanan.. Biar beribu harga produk atau slimming centre yang anda pergi, kalau makan tak control tak guna sebenarnya.. Kedua, mestilah minum air banyak sepanjang proses diet dijalankan, 2-3L sehari. Dan ketiga, konsisten ambil supplement nie..InsyaAllah kesannya memang SUPERB!●○•°


UNTUK SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI SY EBBY : 012-956.9686 (SID:919801)

No comments:

Post a Comment

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...